Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Barten’s vleesbedrijf

Barten’s Vleesbedrijf

Met een eigen slachterij in Meerkerk en twaalf slagerijen is slagersbedrijf Barten al ruim 100 jaar een echt familiebedrijf. Eerst als veebedrijf en later als een van de weinige noodslachterijen in Nederland.

Tegenwoordig is Barten’s een zeer compleet slagersbedrijf: we starten bij het houden van het vee op onze boerderij, het transport met eigen wagens en chauffeurs, de slacht in onze slachterij, het verwerken van het vlees in onze eigen worstmakerij en tot slotte onze winkels.

Wij willen alleen het beste voor onze dieren én voor u. Daar hebben wij geen andere partijen voor nodig: we hebben én houden de gehele vlees- keten in eigen hand. Daardoor kunnen we met een gerust hart zeggen: ‘U weet wat u eet’. En dat geldt voor ál ons vlees.

Wij werken samen met boeren uit de regio en selecteren alleen het beste vee dat in vrijheid en rust opgroeit. Dat proeft u aan de sappige biefstuk, malse varkenshaasjes en de runderlapjes. En natuurlijk is het beste geselecteerde vlees de basis voor écht verse maaltijden, huisgemaakte salades en vlug-klaar artikelen.