Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Rivierenlander-rund

Rivierenlander rundvlees

Rivierenlander is kwaliteitsvlees van runderen uit de regio Rivierenland. Rivierenland ademt rust en historie. Het plaatsje Meerkerk, ooit een soevereine heerlijkheid onder de heren van Brederode, werd rond het jaar 1000 gesticht. Aan het riviertje de Zederik zijn vele eeuwen kabbelend voorbij getrokken. Het gebied tussen de rivieren de Waal en de Lek wordt al eeuwenlang bewoond en bewerkt, in alle rust en schoonheid.

In deze rustieke en vertrouwde omgeving kan kwaliteit uitstekend gedijen. Hier vindt u het goede leven, ook voor de dieren, die in alle rust en ruimte kunnen grazen. Hier ligt de oorsprong van de koeien die Rivierenlander rundvlees leveren…

Rivierenland 1
Rivierenland 2

De dames van het goede leven

De koeien leven onder de meest optimale omstandigheden op onze boerderij in Meerkerk-Rivierenland: in de zomer lekker in de wei en ‘s winters in warme, ruime stroschuren, met het beste voer en optimale verzorging. Niet voor niets worden deze koeien ‘de dames van het goede leven’ genoemd… En zo kan de beste kwaliteit rundvlees worden gegarandeerd. Met een kenmerkende verfijnde smaak en structuur.

Maar het is niet alleen de verzorging van de dieren dat zorgt voor een topkwaliteit rundvlees: het start bij het vroege begin, bij de keuze van de dieren. Theo Barten selecteert persoonlijk de kalfjes die het Rivierenlander rundvlees gaan leveren. Door de combinatie van al deze factoren ontwikkelt zich het allerbeste rundvlees. En dat proeft u gegarandeerd!

Het vlees wordt in onze eigen slachterij en ambachtelijke worstenmakerij verwerkt en verkocht via onze eigen slagerijen en verkooppunten. Rivierenlander: steeds opnieuw een (h)eerlijk stukje kwaliteits rundvlees. Er is 100% controle, van kalf tot keuken.

En dat is goed voor beest, boer en voor u als liefhebber van eerlijk rundvlees!

Het Rivierenlander-label

Rivierenlander logo

Ziet u dit logo, dan weet u wat u eet en kent u de herkomst van dit vlees: onze boerderij in Meerkerk.

 

Hieronder treft u een kleine greep uit ons grote Rivierenlander Rundvlees-assortiment.

Runder-entrecote

Rundergehakt

Runder-kogelbiefstuk

Runder-riblappen