Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Boerderij

Onze veeboerderij in Meerkerk: de thuisbasis van onze ‘dames van het goede leven’

Op onze eigen boerderij in Meerkerk combineren wij het aloude boerenambacht, waar wij zo trots op zijn, met de modernste technieken van bedrijfsvoering en dierverzorging.

Onze dieren, die wij liefdevol ‘onze dames van het goede leven’ noemen, kunnen hier in alle rust en met veel liefde opgroeien. In de zomer lekker lopend in weides en in de winter in ruime, warme stallen op een dikke laag stro. 

Ook weten we wat onze dames lekker vinden en nodig hebben: wij geven ze geselecteerd voer van eersteklas kwaliteit. Zo kunnen wij u topkwaliteit vlees bieden met een heerlijke, constante smaak.

Ons varkensvlees en onze andere vleessoorten komen van speciaal geselecteerde boeren in de omgeving. Deze boerenbedrijven zijn door ons geselecteerd op diezelfde strenge normen en waarden die wíj hanteren op gebied van dierverzorging en dierenwelzijn.