Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Maaltijden

Een keertje niet zelf koken?

Met ons grote aanbod vleesproducten is het vrij eenvoudig om elke dag een smaakvolle maaltijd klaar te maken. Maar net als iedereen heeft u ook wel eens geen zin om te koken, of geen tijd. Dan doen wij dat toch voor u?!


In Barten’s Verse Keuken bereiden wij dagelijks heerlijke maaltijden, met uitsluitend verse ingrediënten, zonder toegevoegde smaak-, geur- en kleurstoffen. Alles volgens eigen óf oma’s recept en aangepast aan het seizoen. Een oer-Hollandse stamppot in de winter, lekker stevige soepen, heerlijk gekruide wraps en andere gerechten uit binnen- en buitenland, te combineren met rijst of bijvoorbeeld aardappelpuree en aan te vullen met een frisse salade of lekkere appelmoes. Vraag eens aan één van onze medewerkers wat er allemaal kan, u zult versteld staan van ons aanbod.

Voor de actuele voorraad van onze verse maaltijden kunt u altijd contact opnemen met één van onze winkels.

Maaltijden van Barten’s Verse Keuken verpakken wij voor u in makkelijke magnetronbakjes: alleen even opwarmen en
daarna snel genieten van een gezonde en lekkere maaltijd! De maaltijden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende portiegroottes: klein, middel en groot.

Thaise roerbakschotel

Pasta pesto

Lasage Bolognese

Andijvie stamppot