Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Winkels

Passie voor het slagersvak

Onze slagerij is onze trots en onze passie voor het slagersvak proeft u terug in onze producten: in ambachtelijke vleeswaren en worstsoorten, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, verse maaltijden en lekker belegde broodjes… geen mooier en veelzijdiger vak dan het slagersvak!
U hoeft er echt geen kenner voor te zijn… u proeft het vanzelf.

Uw bord is onze bestemming…

Na opgroeien op de boerderij, veevervoer, verwerken in eigen slachterij & worstmakerij en verkopen in onze slagerij bent ú de laatste schakel
in onze vleesketen. U bereidt immers ons vlees!

Graag geven wij u graag advies over bereidingswijzen om het vlees zo lekker en mals mogelijk te houden, en delen we lekkere recepten.

Uw bewuste keuze voor goed en lekker vlees

Of u nu van veel of weinig vlees geniet, u kiest het bewust. Bij een echte Hollandse stamppot, op de BBQ, tijdens een luxe etentje, in een buiten- lands gerecht: de kwaliteit moet tóp zijn, van een dier dat een goed en mooi leven heeft gehad, en als het kan voor een prettige prijs.
En daarom kiest u voor Barten’s Slagerij…