Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Geschiedenis

Met een eigen slachterij in Meerkerk en twaalf slagerijen is slagersbedrijf Barten al ruim 100 jaar een echt familiebe- drijf. Theo Barten heeft in Meerkerk zijn eigen boerderij met rundvee, en ook een eigen slachterij. Daardoor ontstaat een gesloten keten en kan het vlees gedurende het hele traject gecontroleerd worden. “Onze klanten weten wat ze eten’’.

“Dat geldt niet alleen voor het rundvlees, maar ook voor het varkens- en kippenvlees. Wij werken samen met boeren uit de regio en selecteren alleen het beste vee die in vrijheid en rust opgroeit. Dat proeft u aan de sappige biefstuk, malse varkenshaasjes en de runderlapjes. En natuurlijk is het beste geselecteerde vlees de basis voor écht verse maal- tijden, huisgemaakte salades en vlug klaar artikelen.

We kunnen topkwaliteit leveren, omdat de dieren een goed leven leiden op de boerderij en alleen maar natuurlijk voer eten. Dit houdt ze gezond en dat proef je zonder meer terug in de smaak van ons vlees.’’

We hebben alle disciplines (boerderij, slachterij, worstmakerij) in eigen huis. Zo kunnen we het luxe kwaliteitsvlees, de vleeswaren en heerlijke specialiteiten leveren voor prijzen die concurreren met de supermarkt.

En alles ook nog eens stukken verser en ambachtelijk geproduceerd. Overtuig uzelf.